У МОЗ повідомили, чи можна святкувати весілля під час карантину

12.06.2020, 22:21
75296

Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що в Україні можна святкувати весілля навіть під час карантину. Втім потрібно дотримуватися встановлених обмежувальних заходів, зокрема соціальної дистанції.

Читайте також: COVID-19 вражає людей із зайвою вагою: вчені виявили нові симптоми коронавірусу

Про можливість святкувати весілля під час карантину Максим Степанов повідомив 12 червня під час свого щоденного брифінгу, повідомляє 24 канал.

Щодо дотримання соціальної дистанції він підкреслив, що це має бути “за можливістю”. Мовляв, він чудово розуміє, що це все ж таки весілля. Імовірно, під час вигуків “Гірко!” соціальної дистанції можна не дотримуватися.

“Також важливо користуватися антисептиками й вдаватися до інших заходів, про які ми вже неодноразово говорили. Про них усім нам відомо”, – пояснив міністр.

Читайте також: COVID-19 вражає людей із зайвою вагою: вчені виявили нові симптоми коронавірусу

Водночас міністр упустив цілу низку деталей – які саме весільні конкурси можна проводити, а які – ні, чи можна кільком десяткам людей пити самогон з одного гарбуза за козацьким столом і, зрештою, чи дозволить уряд викрадати наречену, а дружбам цілувати дружок без захисних масок.

Зазначимо, карантин триває вже три місяці з 12 березня. Втім, починаючи з 11 травня, уряд поступово послаблює обмеження. У різних регіонах це відбувається з різною швидкістю, в залежності передовсім від нових випадків коронавірусу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com