У МОЗ повідомили про евакуацію українців з Китаю

3.02.2020, 21:15
61843

МОЗ ще не встановило чітку дату евакуації українських громадян з Китаю, де бушує новий тип коронавірусу. Про це повідомив генеральний директор Директорату громадського здоров’я МОЗ України Андрій Скіпальський, передає УНІАН.

Читайте також: У Китаї тіла загиблих від коронавірусу будуть кремувати, а не ховати (відео)

Скіпальський висловив думку, що пізніше буде оприлюднено чітку дату і підготовлено запобіжники для можливої ​​карантинізації. “Йшлося на нараді в уряді – протягом тижня. Це було минулої п’ятниці. Я так розумію, що протягом цього тижня ми будемо спроможні вжити потрібних заходів і зможемо здійснити це”, – сказав він.

Також на запитання про продовження канікул студентам з Китаю Скіпальський зазначив, що цей термін має визначити Міністерство освіти і науки.

“У самому Китаї, у самій провінції Хубей, у них теж канікулярний період продовжено, мені здається, до 14 лютого… Ситуація кожен день змінюється, кожен день ми маємо оперативну ситуацію, змінюють і рішення, деякі можуть прийматися на підставі тих даних, які ми отримуватимемо через день, два, три, через тиждень”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com