У МОЗ збираються посилити карантин в одній з областей України

20.06.2020, 18:20
76025

У Міністерстві охорони здоров’я не виключають можливість посилення карантину в Закарпатській області. Додаткові обмеження можуть ввести на тиждень. Про це повідомили у прес-службі Офісу президента.

Читайте також: В Україні наступного тижня посилять контроль над карантином

Як зазначається, міністр охорони здоров’я Максим Степанов збирається відвідати Закарпатську та Львівську області, які лідирують за кількістю інфікованих коронавірусом.

“Міністр зазначив, що ситуація із захворюваністю на Закарпатті викликає занепокоєння. Він не виключає, що цьому регіону доведеться готуватися до запровадження додаткових обмежень. Максим Степанов детально вивчить ситуацію в Закарпатській області та заслухає пропозиції місцевої влади. Додаткові обмеження може бути запроваджено на один тиждень”, – йдеться у повідомленні МОЗ.

Нагадаємо, у лікарнях після першої хвилі на Закарпатті реанімаційні відділення переповнені пацієнтами через погіршення епідеміологічної ситуації. За минулу добу в 109 осіб підтверджено коронавірус методом ПЛР. Це другий за останній тиждень антирекорд з початку пандемії. Попередній область встановила 17 червня, тоді зафіксували 82 нових випадки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com