У Мукачеві накрили озброєну банду, яка хотіла встановити контроль над регіоном

9.02.2020, 12:44
62551

Увечері суботи, 8 лютого, у селищі Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області посеред траси відбулася спецоперація, під час якої правоохоронці затримали озброєну банду із семи осіб, пише ТСН.

Читайте також: Перестрілка в Мукачевому: постраждалий в реанімації (фото, відео)

“Отримавши оперативну інформацію, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці,  співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном. У суботу, 8 лютого, у с. Нижніх Воротах затримали лідера та членів злочинного угрупування”, – повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

Учасники банди були озброєні.

“Тому ухвалили рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події. Однак їх затримали. Варто зазначити, що лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події вилучено транспортні засоби та зброю”, – зазначили в поліції.

Правоохоронці стверджують, що “в результаті ніхто не постраждав”. Проте місцеві ЗМІ опублікували фото, на яких видно калюжу крові на асфальті, а також “швидку допомогу”, що виїжджала на виклик.

Нині тривають слідчо-оперативні дії. Після проведення відповідних процесуальних заходів буде вирішуватися питання про відкриття кримінального провадження та повідомлення затриманим про підозру, уточнили в Нацполіції.

Видання mukachevo.net із посиланням на джерела повідомляє, що затримання ніби відбулося у справі про нещодавню стрілянину в Мукачеві. Злочинці заїхали у Закарпатську область зі Львівщини на елітних автомобілях Mercedes G-Glass та Toyota Land Cruiser 200 з львівською реєстрацією.

Закарпатський журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram-каналі написав, що затримані – “це люди якогось львівського кримінального авторитета Полікарпа”.

Видання Перший.com.ua повідомляє, що під час затримання відбулася стрілянина. Про це свідчать обстріляний автомобіль, а також кров на асфальті.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com