У МВС повідомили, що іспити в автошколах будуть фіксувати на відео

5.04.2019, 20:29
19667

У Кабміні змінили порядок видачі водійських посвідчень, підготовки водіїв, а також акредитації автошкіл. Нововведення ввели після того, як з’явилася інформація, що автошколу, де навчалася Зайцева, можуть позбавити ліцензії. Про нові правила повідомив начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: Зайцева та Дронов отримали по 10 років у в’язниці

Серед головних нововведень він назвав. Введення відеофіксації складання іспитів на знання ПДР. Відтак під час здачі практичного іспиту дії кандидата в водії і екзаменатора будуть фіксуватися за допомогою обладнання, яке встановлюватимуть в кожному екзаменаційному авто.

Здати іспит в сервісному центрі можна протягом 2 років після закінчення автошколи. Раніше кандидат у водії міг прийти здавати іспит через 5 років після закінчення автошколи.

Зміни також стосуються діяльності автошкіл. Спростили механізм акредитації установ. Акредитацію проводитимуть регіональні сервісні центри МВС, а не головний. А також скасували необхідність придбання в територіальних сервісних центрах МВС бланків свідоцтв про закінчення закладу з підготовки водіїв.

Криклій додав, що всі випускники, які закінчили навчання з підготовки водіїв в закладах професійно-технічної освіти, будуть допущені до здачі іспитів без додаткового навчання в автошколі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com