У Миколаєві побили місцевого журналіста

1.12.2019, 19:14
54970

У Миколаєві в вечорі 30 листопада невідомі напали на журналіста сайту Новини-N Олександра Влащенка, його госпіталізували, передає видання.

Читайте також: У Миколаєві посадовці привласнили 15 мільйонів гривень на е-підручниках

Напад стався біля під’їзду будинку, в якому живе журналіст. Влащенко, за його словами, повертався додому, коли до нього підійшов чоловік і бризнув в обличчя з газового балончика. Після цього його кілька разів ударили кулаком в обличчя. Скільки було нападників – один або кілька, він не пам’ятає. Грошей потерпілого не чіпали.

У потерпілого вистачило сил піднятися в квартиру, звідки його близькі подзвонили в поліцію і швидку допомогу. Лікар “швидкої” діагностував ураження слизових оболонок очей, порожнини рота і трахеї невідомою речовиною, а також травматичне ушкодження нижньої губи. Травма, за словами лікаря, вимагає хірургічного втручання. “Швидка” відвезла потерпілого до лікарні.

Правоохоронці встановлюють нападника, йдеться на сайті ГУ НП в Миколаївській області.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 КК України “Умисне легке тілесне ушкодження”, санкція статті передбачає покарання від накладення штрафу до виправних робіт терміном до одного року.

Тривають першочергові слідчі дії та вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, причетної до скоєння злочину. Встановлюються всі обставини і мотиви злочину.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com