У Миколаєві затримали двох неповнолітніх сиріт, які підозрюються у жорстокому вбивстві (відео)

7.11.2019, 18:12
51022

У Миколаєва затримали двох ліцеїстів за підозрою у жорстокому вбивстві чоловіка, тіло якого з численними ножовими пораненнями знайшли у центрі біля будівлі мерії.

Читайте також: У “Борисполі” з-під варти втік небезпечний російський злочинець

Як повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, двоє учнів ліцею вночі, прогулюючись містом, натрапили на випадкового перехожого у стані алкогольного сп’яніння. Між ними стався конфлікт, чоловік дав відсіч молодикам, після чого один з них вдарив перехожого ножем, та продовжував наносити ножові поранення, допоки чоловік не перестав кричати.

Тіло вбитого побачили перехожі 28 жовтня по вулиці Набережній. На ньому експерт виявив чисельні ножові поранення спини та грудної клітини (понад 60 поранень), травми голови. “Того ж дня відомості за вказаним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Особу потерпілого поліцейські одразу встановили, ним виявився 29-річний місцевий житель”, – зазначається  у повідомленні. Підозрюваних у вбивстві затримали 6 листопада у гуртожитку, де вони мешкали.

“Обидва навчаються у ліцеї, сироти, не місцеві: зі Львівської та Донецької областей, 18-ти і 17-ти років. Попередньо відомо, що ножові поранення потерпілому завдав старший з них. Молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку. Того вечора він із товаришем прогулювався містом, натрапили на чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, та між ними стався конфлікт. Потерпілий чинив опір й почав кричати. Таку кількість ножових поранень зловмисник, з його слів, завдав громадянину, аби примусити його замовчати. Відібравши мобільний телефон жертви, який потім злочинці розбили, з місця події хлопці втекли”, – повідомили в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com