У нічному клубі в Кирилівці влаштували секс-оргію за пляшку горілки

12.08.2021, 21:05
98523

Один із нічних клубів у курортній Кирилівці Запорізької області потрапив у скандал. Відвідувачі так захопилися участю у конкурсі “Найсексуальніший танець” і змагання за головний приз – пляшку горілки, що влаштували справжню секс-оргію  з роздяганням і імітуванням статевого акту.

Читайте також: П`ятниця, 13-те, 2021: що можна і що заборонено робити

У Нацполіції Запорізької області відреагували на секс-скандал.

“12 серпня під час моніторингу інтернет-ресурсів та соціальних мереж на декількох сайтах та на одній із сторінок в Instagram було виявлено відео та публікації про те, що в одному із розважальних закладів в селища Кирилівка проведено конкурс, під час якого відвідувачі роздягались та імітували статевий акт. Станом на 12 серпня до поліції заяв та повідомлень з цього приводу не надходило. Між тим, оприлюднення відео викликало неоднозначну реакцію у громадськості. 12 серпня інформацію з цього приводу внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події”, – повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Зазначається, що правоохоронці поспілкувалися з власниками розважального закладу та ведучим щодо коректної поведінки відвідувачів у закладі, недопустимості порушення норм моралі та етики.

За вказаним фактом вирішується питання про внесення матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У самому ж розважальному закладі у поведінці своїх відвідувачів не вбачили нічого кримінального.

“Поки нас обговорюють, ми робимо справжній незабутній вечір. Незручно розповісти, але приємно згадати”, – написали на сторінці клубу в соцмережі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com