У Німеччині після пологів від коронавірусу померла 34- річна дружина заступника мера Ірпеня

24.09.2020, 22:21
85009

У німецькій клініці від наслідків нового коронавірусу COVID-19 померла 34-річна дружина першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина – Наталія. Жінка була вагітною, коли інфікувалася недугою. Вона народила хлопчика, але ослаблений організм породіллі не зміг подолати ускладення коронавірусу. Про це у Facebook написав колега Ірпінського міського голови  та висловив співчуття Маркушину. Жінку він згадує, як фахового нотаріуса та справжнього професіонала, яка завжди допомагала людям.

Читайте також: До 40% ураження легенів: хвора на COVID-19 Камалія розповіла про погіршення стану чоловіка

Відомо, що коронавірус жінка підхопила на останньому місяці вагітності. До столичного пологового будинку Наталію привезли вже у важкому стані.

Вона народила сина Марка, який нині у задовільному стані. Втім здоров’я матері почалося погіршуватися, її перевели на апарат штучного дихання, а за три тижні непритомну ушпиталили до клініки у Німеччині. Там вона провела 10 днів, але в ніч проти 24 вересня померла.

“Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого друга, Олександра Маркушина. Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину”, – написав Володимир Карплюк.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com