У німецькому парламенті вперше один із депутатів змінив стать

25.01.2019, 14:29
8973

Вибрали Маркуса, а отримали Тессу: один із членів “Партії зелених/Союз 90”, який входить до парламенту федеративної землі Баварія, став трансгендером.

Читайте також: Узаконили третю стать

Цього тижня у баварському ландтазі побільшало на одну депутатку. Маркус Ганзенер змінив стать та став жінкою.

Як говорить Тесса, вона усвідомила свою жіночу суть ще десять років тому. Одного разу, одягнувши сукню дружини, Маркус (чол. ім’я депутатки) зрозумів, що він не чоловік. Ідею про зміну статі трансгендер виношувала довгих десять років. Тепер депутатка – фрау Ганзенер, з нафарбованими нігтями, макіяжем, у рожевих облягаючих брюках та на підборах.

У 2013 вона як Маркус Ганзенер вперше була обрана депутатом до парламенту Баварії. “Я мучилась у чоловічому тілі весь цей час. Та я відчуваю та позиціоную себе як жінка.” У паспорті вона все ще залишається чоловіком.

Однопартійці та решта політиків з повагою та розуміння сприйняли таке рішення. Лише представники ультраправої сили “Альтернатива для Німеччини” не відреагували на цю “метаморфозу” Тесси. Тепер депутатка виступає у парламенті з пропозицією обирати стать самостійно. “Зелені” проводять акцію проти гомофобії та трансфобії.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com