У Норвегії науковці пояснили, як відображення у дзеркалі впливає на інтимне життя

14.10.2021, 23:00
102933

Норвезькі науковці припустили, що в сучасному світі власна зовнішність займає настільки важливе місце в голові людини, що вона може створювати проблеми в ліжку не тільки для жінок, але і для чоловіків. Після дослідження, яке провели над близько 3000 норвежцями різної статі, виявилося, що так воно і є.

Читайте також: Весіллю бути: переможець “Холостячки” Еллерт зробив Мішиній пропозицію руки і серця

Традиційно вважалося, що замикатися у собі, соромитися та відмовлятися від сексу через целюліт властиво тільки дівчатам. Саме для них зовнішність є основою сексуальності. А вже як виглядає чоловік – справа десята, пише Maxim.

Однак несподівано для науковців чоловіча зовнішність виявилася цінним ресурсом. Усе частіше в соцмережах зі зловтіхою обговорюють, як який-небудь знаменитий красень себе запустив, розтовстів і постарів. У результаті чоловіки теж починають комплексувати з приводу власної зовнішності!

Тож норвезькі сексологи встановили якщо вважаєш, що ти занадто худий або пузатий, якийсь маленький або лисий, – у загальному, якщо у тебе є хоч якісь комплекси щодо того, що ти бачиш у дзеркалі, це суттєво зменшує твоє задоволення від сексу, а також бажання ним займатися. Тобто загалом, для повноцінного сексуального життя як чоловікові, так і жінці, схоже, доведеться позбавлятися або від комплексів, або від зайвих кілограмів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com