У Парижі під час акції “жовтих жилетів”, одному демонстранту відірвало руку

9.02.2019, 20:19
11224

Відбулися перші сутички між  протестуючими у столиці Франції та поліцейськими, один учасник акції в під час мітингу втратив руку. Про це повідомляє  Le Figaro.

Читайте також: “Жовті жилети” у Франції відновили свої протести: багато затриманих

За інформацією лікарів, чоловік втратив руку у сутичці біля Національної асамблеї Франції. Як розповідають свідки, причиною стала граната, яку поліцейські жбурнули в натовп, намагаючись відтіснити демонстрантів, які штурмували огорожу парламенту.

Стало відомо, що постраждалий – фотограф “жовтих жилетів”, який хотів відкинути гранату, що потрапила в групу учасників акції.  Проте вона розірвалася в руці чоловіка.

Цю інформацію підтвердили у префектура поліції Парижа. Зараз чоловік у лікарні. Також повідомляється, що декілька маніфестантів розпочали кидати в поліцейських каміння і пляшки, у відповідь правоохоронці використали проти них сльозогінний газ. Багато районів і готелі в районі акції протесту знаходяться під охороною поліції.

У Франції в суботу триває 13-та хвиля мобілізації “жовтих жилетів”. Перші сутички у Парижі були зафіксовані о 12.30 за місцевим часом. Поліція намагалася розігнати демонстрантів сльозогінним газом.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com