У поліції оголосили в розшук депутата Ужгородської міськради

12.06.2019, 17:54
28898

Колишній віце-мер та діючий депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин оголошений у розшук. Його вже додали у відкритий реєстр осіб, розшукуваних МВС України. Про це пише ″Кореспондент″.

Читайте також: В Ужгороді помер чоловік, який підпалив себе біля прокуратури

За даними реєстру, депутата внесли до списку осіб, які переховуються від органів попереднього розслідування, а суд видав рішення на його розшук і затримання.

Раніше стало відомо, що Іван Волошин фігурує в ряді резонансних кримінальних справ. Його підозрюють у корупції, рейдерстві, захопленні і присвоєнні майна, шахрайстві, незаконному збагаченні, а також хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї.

В кінці січня цього року Головне слідче управління столичного МВС України обшукало 24 об’єкти, пов’язаних з депутатом і наближених до нього осіб.

Під час слідчо-оперативних дій вилучили документи 20 підприємств, а також заарештували 57 об’єктів нерухомості та корпоративні права 23 компаній на суму 125,1 млн грн.

Після цього депутат втік від правоохоронців у США, Угорщину. У травні за інформацією НАЗК Волошина включили в ТОП-10 порушників антикорупційного законодавства, через внесення в декларацію завідомо недостовірних відомостей.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com