У поліції підтвердили судимість “слуги” Іванісова за зґвалтування

19.11.2019, 20:29
53056

Народний депутат України з фракції Слуга народу Роман Іванісов, дійсно, був засуджений за зґвалтування неповнолітньої. Цю інформацію у вівторок, 19 листопада, підтвердили УНН у правоохоронних органах.

Читайте також: Погрожував зґвалтуванням та знищенням: Портнов чинив тиск на слідчих, які вели проти нього справу

Іванісов був затриманий 14 вересня 1995 року Куйбишевським райвідділом міліції Запорізької області за статтею про зґвалтування неповнолітньої (ч. 3 ст. 117) і статтею про зґвалтування неповнолітньої неприродним чином (ч. 2 ст. 118) Кримінального кодексу України, який діяв на той час.

22 вересня його відправили в СІЗО, але через три дні відпустили за рішенням суду. Однак, 25 жовтня 1995 року міліція затримала повторно Іванісова. За інформацією джерела в правоохоронних органах, 21 березня 1996 року Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, з яких відбув 2 роки 6 місяців виправних колоній загального режиму.

Сам народний депутат Іванісов ці факти заперечує і навіть розмістив на своїй сторінці у Facebook фотокопію довідки про відсутність судимості. Звинувачення проти себе він назвав “дешевою чорнухою” опонентів, які переслідують його за його “щиру боротьбу” проти корупції.

Раніше народний депутат VIII скликання Ігор Мосійчук написав у своєму Telegram-каналі, що нардеп від Слуги народу Роман Іванісов був засуджений за зґвалтування неповнолітньої.

″Народний депутат від Слуги народу, обраний по 153-му в / о (м. Рівне, Рівненський р-н), Роман Іванісов у 1990-х був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої!″ – написав Мосійчук.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com