У поліції розповіли деталі жорстокого вбивства противника Пашинського

28.07.2019, 13:21
34833

Поліція розглядає кілька версій вбивства 23-річного жителя Коростеня Іллі Обіхода на прізвисько “Француз”, тіло якого знайшли поблизу села Липняни 26 липня.

Читайте також: Катували та жорстоко вбили: у лісі знайшли труп 23-річного опонента одіозного нардепа Пашинського

Про це повідомляє UA.News.

Правоохоронці також закликають ЗМІ не робити педечасних висновків, оскільки загиблий був тісно пов’язаний з кримінальним світом.

“В даний час можу сказати, що потерпілий був відомим у місті. У минулому році в одному із закладів Коростеня вбив молоду людину. Його дії відповідно до зібраних матеріалів були в той час кваліфіковані за ст.118 КК України (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони). Обвинувальний акт затверджений прокуратурою і сьогодні справа вже розглядається місцевим судом” – заявив В’ячеслав Аброськін, заступник глави Національної поліції України.

Обоє загиблих були причетні до ворогуючих злочинних угрупувань, заявив Аброськін.

Нагадаємо, Ілля Обіход зник 28 червня після того, як допоміг супротивникам Пашинського підібрати клонів-однофамільців – Михайла Пашинського і свого товариша по службі Івана Пашинського. 26 липня його тіло знайшли в лісосмузі поблизу Липнян.

Читайте також: Портнов опублікував у мережі компромат на Пашинського

Перед смертю хлопця явно катували – він був майже догола роздягненим, у нього зламана щелепа. На голову чоловіка вбивці натягнули пластиковий мішок.

За попередньою інформацією, “Француз” був убитий пострілом в спину. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1, ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com