У Польщі біля залізниці знайшли тіло українця у стані сильного розкладання

7.08.2020, 11:10
80671

Неподалік міста Конін, що у Польщі, біля залізничної колії знайшли тіло укранця з ознаками сильного розкладання.

Читайте також: Нерозділене кохання: у Харкові поліцейські запобігли спробі суїциду, є поранений (фото)

Про це пише Кореспондент з посиланням на Польське радіо.

Особу чоловіка визначили документи, які знайшли у нього. Зазначається, що померлий перебував на карантині.

“25 липня під час виїзду, пов’язаного з гасінням гальм у локомотива потяга сполученням Варшава-Берлін, пожежники-добровольці з гміни Голіна наткнулися на документи, що лежали поблизу колій. За розповіддю рятувальників, поблизу був відчутний запах останків в процесі розкладання. На мертве тіло випадково натрапили під час огляду кущів недалеко від залізничної станції Сплаве”, – пише видання.

В Окружній прокуратурі розповіли, що розкладання виявлених останків було настільки сильним, що в ході проведеного розтину не вдалося з’ясувати безпосередню причину смерті чоловіка.

За словами прес-секретаря відомства Олександри Мараньди, експерт не відкидає участі третіх осіб, але вірогідною причиною називає переохолодження. Мараньда додала, що слідчі чекають результатів додаткових токсикологічних аналізів, взятих з останків померлого.

Вона зазначила, що людина, тіло якої виявили, була одягнена в спідню білизну, а поблизу тіла виявили частини одягу і дорожню сумку.

За інформацією інших польських ЗМІ, виявлені неподалік останків документи належать громадянину України, який приїхав в країну в першій половині липня. Чоловік перебував на карантині в одному з населених пунктів в Шамотульському повіті, приблизно за 130 км від місця виявлення останків. Востаннє поліція підтвердила, що чоловік був у місці відбування карантину, за чотири дні до виявлення тіла. Під час наступного контролю громадянина України вже не застали вдома. У прокуратурі кажуть, що виявлене тіло не вдалося однозначно ідентифікувати, тому додатково проведуть тест ДНК.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com