У Польщі українка напідпитку покусала поліцейського – подробиці (фото)

21.11.2023, 15:33
150147

У Польщі 32-річна громадянка України, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, з’їхала на своєму автомобілі в кювет і не змогла виїхати. Інцидент стався 17 листопада,, в селі Щекаркув в Опольському повіті.

Читайте також: У Польщі українець вбив дружину і двох дітей: висловлювала претензії щодо його способу життя

Про це пише портал inPoland.

Люблінські поліцейські отримали інформацію про водійку, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння і намагалася втекти з місця пригоди. Також повідомляється, що пасажир авто намагався допомогти водійці виштовхати машину з кювету. Але він теж був нетверезий, тому його спроби виявилися марними.

Коли на місце події прибули поліцейські, водійка відмовилась виходити з машини. Коли один з офіцерів спробував вийняти ключ із замка запалювання, вона почала його кусати.

Правоохоронцям довелося силою заарештувати українку. Крім того, у неї примусово взяли кров, бо вона сказала поліцейському, якого вкусила, що хвора на туберкульоз.

Жінку помістили під варту.

Вона відповідатиме у суді не лише за керування автомобілем у нетверезому стані, а й за образу поліцейського, який перебував на службі, та порушення його недоторканності. Їй загрожує до 3 років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com