У Полтаві евакуювали мешканців багатоповерхівки через підозрілий запах (фото)

8.09.2020, 12:13
83543

У Полтаві в ніч на вівторок, 8 вересня, через витік невідомої речовини евакуювали мешканців багатоповерхівки на бульварі Нестерова.

Читайте також: На вулицях Херсона з’явився COVID-патруль

Як передає Кореспондент, про це повідомив секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, будинок вже обстежили – попередньо ця речовина може бути сірчаним ангідридом. Можливість витоку газу в будинку вже відкинули, оскільки метанових сполук в повітрі не виявили.

Зазначається, що через інцидент частина мешканців будинку відселилися до родичів до виявлення і усунення джерела витоку. Але деякі люди, незважаючи на те, що їм знайшли місця в готелях, відселятися не захотіли.

“Тому прийнято рішення про оперативну роботу на місці. ДСНС обробила підвали розчином, який повинен скраплити і осадити пари, прибрати запах”, – зазначив Шамота.

Читайте також: Сергій Шкарлет пояснив, що робити батькам, якщо їх змушують купувати маски для дитини в школу

Незабаром, за його словами, фахівці перевірять всі комірчини в підвалах, щоб знайти джерело витоку. За результатами цієї перевірки будуть вирішувати, як діяти далі.

“Готелі й далі готові прийняти людей. Формуємо списки охочих тимчасово відселитися”, – зазначив чиновник.

За словами Шамоти, біля будинку чергує поліція, яка забезпечуватиме правопорядок і стежитиме за цілісністю квартир і майна мешканців будинку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com