У Полтаві стоматологічну академію закрили на карантин через спалах кору

13.12.2019, 22:48
56595

Українську медичну стоматологічну академію (УМСА) закрили на карантин через спалах кору до 7 січня, повідомляється в пресслужбі УМСА.

Читайте також: У Полтаві горять склади будівельної компанії (фото)

″У зв’язку з виявленням захворювання на кір і відповідно до чинного законодавства в Українській медичній стоматологічній академії здійснюються необхідні заходи щодо запобігання поширенню цього захворювання. З 13 грудня всі студенти у зв’язку з плановим завершенням семестру і відповідно до рішення керівництва УМСА мають можливість відпочити до 7 січня 2020 року″, – йдеться в повідомленні.

На цей період скасовуються всі види інших занять, відпрацювання заборгованостей, культурно-мистецькі заходи тощо.

У навчальному закладі заперечують причетність хірургічного відділення Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М. Скліфосовського до спалаху кору.

Раніше в місцевих ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що п’ятеро студентів УМСА захворіли на кір. Троє з них працювали за сумісництвом в урологічному, а двоє – у хірургічному відділенні Полтавської обласної клінічної лікарні. Три дні тому у них з’явилися симптоми кору – висока температура і висипи. Усіх направили в інфекційну лікарню.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com