У Порошенка повідомили, що домовились із Зеленським про дебати

16.04.2019, 17:10
21171

Речник передвиборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв повідомив, що сьогодні між представниками НСК “Олімпійський” і штабами Порошенка і Володимира Зеленського досягнуто домовленості про проведення дебатів 19 квітня о 19:00, пише ТСН.

Читайте також: “Порошенко особисто створював проблеми”, – Горбатюк прокоментував звинувачення Порошенка у неефективності

“Укладена тристороння угода про оренду стадіону 19 квітня. Це має бути змістована кількогодинна дискусія, а не феєричне шоу, яке прагнуть організувати наші опоненти. За нашими даними, уже завозять туди своє сценічне обладнання”, – наголосив спікер штабу.

За словами Медведєва, форматом дебатів мають бути прописані у відповідних законодавчих нормах та інструкціях ЦВК. “Для Порошенка принциповим залишаєтьс ядотримання вимог закону щодо ключової ролі “Суспільного телебачення” у проведенні дебатів і щодо встановленої обов’язкової участі кандидатів у таких дебатах. Тому ми вважаємо, що і “Суспільне телебачення” і ЦВК, яка свого часу встановила проведення таких дебатів, мають відреагувати на ситуацію, що склалась і задовільнити суспільний запит на проведення дебатів і створити такі умовуи, щоб принаймні той кандидат, для якого дотримання закону є принципово важливим не опинявся перед вибором: піти на дебати з Зеленським на стадіон чи порушувтаи закон”, – додали у штабі Петра Порошенка.

Медведєв додав, що велика відповідальність покладається на Національну гвардію та поліцію, тому що очікується прибуття десятків тисяч глядачів на стадіон.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com