У пошуках “кращої долі”: Львівське сміття “мандрує” Україною

23.05.2018, 16:25
2848

Дві великі купи відходів різного походження уже вдруге упродовж цієї весни виявили мешканці села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирщини.

Про це повідомляє “Голос України”.

Як зазначає видання, сміття скинули поблизу населеного пункту, за 5 км від міжнародної траси Київ-Чоп, на тому самому місці, що й у середині квітня, коли було виявлено майже 90 тонн.

В. о. старости Барвинівки Микола Гордійчук записав відео, емоційно оцінивши такі дії.

“Сміття – львівське, сумніву нема, тому що чеки, різні папери підтверджують, звідки воно привезене”, –запевняє він.

“Не розумію, що твориться в нашій державі, чому на це заплющують очі й нікого не притягують до відповідальності”, – додав Микола Гордійчук.

Як повідомив у коментарі ІА ZIK директор Департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, ця подія на контролі у його відомстві. Вже відбулася розмова з головою Новоград-Волинської РДА, який пообіцяв до кінця дня повідомити номери цих авто.

“Люди знайшли ці машини на місцевому кар’єрі. В них виявлено залишки сміття. Водії стверджують, що вони приїхали вже порожніми, але мешканці переконані, що саме вони висипали відходи на їхній землі. Як тільки ми отримаємо вихідні дані про цей транспорт, то відразу з’ясуємо, який з перевізників співпрацює з цими водіями”, – запевнив чиновник.

Також Назарій Романчук пообіцяв якнайскоріше провести розслідування, виявити винних та повідомити про це громадськість.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com