У потязі троє чоловіків побили пасажира до втрати свідомості

27.02.2019, 14:56
14040

Троє чоловіків у дизель-поїзді Шепетівка-Ланівці побили та пограбували одного з пасажирів. Чоловік повертався у відпустку додому, коли в Шепетівці до нього підсіли невідомі та почали спілкуватися.

Читайте також: У Тернопільській області суд “посадив” депутата, який побив копа

За деякий час розмова продовжилася за спиртним, а завершилася бійкою та розбоєм. Двоє нових знайомих били свою жертву, а інший його тримав. Коли потерпілий втратив свідомість, тріо забрало усі речі чоловіка та втекло, повідомляє прес-служба тернопільської поліції.

Пошуками зловмисників зайнялися правоохоронці. На слід чоловіків вивела одна із камер відеоспостереження. Підозрюваних помітили на зупинці в одному з сіл району. Частину речей зловмисники викинули, іншу у них вилучили.

За попередніми даними, серед трьох нападників – один раніше судимий за майнові злочини неповнолітній житель Миколаївської області. Інші чоловіки – уродженці Сумської та Київської областей. На прожиття чоловіки заробляють, оббираючи одиноких подорожуючих.

Їх затримали відповідно до статті 208 КПК України. Чоловікам інкримінують статтю 187 частина 2 ККУ – розбій. Триває слідство та перевірки на причетність даних осіб до аналогічних злочинів.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com