У Тернопільській області суд “посадив” депутата, який побив копа

26.02.2019, 19:25
13924

Суд засудив до 3 років і 6 місяців позбавлення волі депутата міської ради Кременця Тернопільської області Олександра Гринюка за побиття поліцейського в диско-барі. Про це йдеться у вироку суду, передають “Українські новини“.

Читайте також: Українські зірки “розважали” російського депутата (відео)

За версією обвинуваченого, він близько опівночі 6 грудня 2016 року з своїми друзями прийшов у диско-бар “Аква” біля автовокзалу в Кременці. Вони замовили каву і по 50 г коньяку. Депутат сказав, що коньяк мав неприємний запах, відповідно, він припустив, що алкоголь контрафактний і викликав поліцію.

Поліція прибула в заклад і початку опитування свідків. У цей момент депутат, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав знімати дії поліції на свій мобільний телефон і світити ліхтариком в обличчя оперуповноваженому. Поліцейський зробив зауваження депутату Гринюк, але той у відповідь вдарив кулаком в обличчя правоохоронця.

У суді підсудний заявив, що не визнає свою провину і стверджував, що це поліцейський схопив його телефон і вдарив його кулаком в живіт. Після інциденту депутат пішов на танцмайданчик, а поранений поліцейський поїхав в лікарню.

Суд визнав депутата винним за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та призначив йому покарання 3 роки 6 місяців обмеження волі. Також суд стягнув з нього 3 407 гривень матеріального збитку і 20 000 гривень моральної шкоди.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com