У Раді збирають підписи за відставку Луценка

18.09.2018, 14:36
4257

У парламенті розпочали збір підписів за висловлення недовіри та відставку генерального прокурора Юрія Луценка.

Про це з трибуни парламенту повідомивнардеп від “Самопомочі” Єгор Соболєв.

“Юрій Луценко не має ніякого відношення ні до національних інтересів, ні до права, ні до Генеральної прокуратури. Закликаємо кожного народного депутата своїм підписом висловити недовіру Юрію Луценку і розглянути питання про його відставку”, – наголосив Соболєв.

Він наголосив, що Луценко щотижня вчиняє дії, спрямовані проти держави чи громадян України.

“У країні зараз нема людини, яка не чула про останнє рішення Генпрокуратури офіційно видати Росії інгуша, який переховувався в Україні від російських переслідувань. Видали під приводом того, що Росія вважає його ворогом і Генеральна прокуратура пішла назустріч. Росія вважає ворогами 90 відсотків світу. Кого наступним буде видавати Юрій Луценко?

Минулого разу, коли ми збиралися на голосування, генеральний прокурор заліз у телефон журналістки–розслідувача Наталії Седлецької… До того ж генеральний прокурор особисто відповідальний за провал розслідування справи Геннадія Кернеса – його підлеглі просто не ходили на суд і він змушений був закрити справу. Таке трапляється щотижня. І це на відповідальності президента, який запропонував Луценка на посаду генпрокурора”, – аргументував Соболєв.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com