У Сардинії на пляжі повернули 10 тонн піску, який вкрали туристи

2.08.2019, 17:14
35643

На пляжі Сардинії був повернутий пісок, який туристи крали протягом багатьох років. Про це в четвер, 1 серпня, повідомляє Тelegraph.co.uk.

Читайте також: В Італії відкрили ще одне консульство України

Директор охоронної морської зони розповів журналістам, що недавно йому надійшов дзвінок з місцевого аеропорту, адміністрація якого повідомила, що на їхньому складі лежать камені, черепашки і ємності з піском. Усе це вилучалося в туристів, які залишали острів, упродовж багатьох років.

″Проблема виникла, коли нам повідомили про обсяг вилучених матеріалів – 10 тонн. Більшість заповнюють піском півлітрові пляшки і не звертають уваги на ту шкоду, яка завдається навколишньому середовищу″, – розповів директор охоронної морської зони Таволара Ауґусто Навоне.

Він зазначив, що частина піску відправили на пляж Порто Сан-Паоло, а частину каменів – на острів Таволара.

″Така кількість конфіскованого матеріалу дає наочне уявлення про те, наскільки широко поширилася звичка туристів вивозити пісок з пляжів″, – зазначив Навоне.

На цей час на Сардинії проводяться профілактичні заходи – в аеропорту Ольбія будуть розміщено інформаційні стенди, що попереджають туристів про те, що вивіз піску є злочином.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com