У селі, де живе ймовірний водій, який на смерть збив двох дівчат, напали на журналістів (відео)

6.04.2019, 21:46
19779

У смертельному наїзді на двох дівчат під Білою Церквою поліція підозрює 19-річного хлопця з села Храпачі, куди і навідалась знімальна група ТСН.

Читайте також: 16-річний підліток збив на смерть двох дівчат на Київщині (фото)

Місцеві кажуть, що впевнені – за кермом був саме той хлопець, якого підозрюють у скоєнні наїзду на дівчат. Його звати Віталік. Парубка, кажуть, бачили у селі вночі. Хоча розповідати про це на камеру люди категорично відмовляються. Пояснюють, що бояться помсти родичів підозрюваного.

Село Храпачі розташоване всього в 10 хвилинах їзди від Піщаної, де сталася трагічна аварія.

Місцеві кажуть, родина у Віталія заможна, батько має тут кілька достатньо серйозних бізнесів, наприклад орендує ставок. Віталія місцеві поза очі називають “мажором”. У Храпачах батька Віталія місцеві знають тільки за прізвиськом “Пушка”.

Більше ані про самого Віталія, ані про родину не говорять. І вже коли знімальна група ТСН їде, до журналістів підходять двоє, які відмовляються представитися, зате вимагають вимкнути камеру та видалити відео. Навіть намагаються вибити камеру з рук оператора.

Місцезнаходження Віталія нині встановлює поліція. Якщо експертизи доведуть, що за кермом був він, йому може загрожувати до десяти років за гратами.

Як відомо, у аварії цієї ночі загинули дівчата 16 та 18 років. Вони повертались додому з бару, де святкували день народження подруги. Майже до самого ранку їх не могли упізнати – тіла були понівечені, з них позривало одяг та взуття, телефони були геть розбиті. Загибла Віка минулоріч закінчила школу, була відмінницею та дуже домашньою дитиною. Її подружка – киянка, у село приїжджала зрідка, на дачу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com