У школі на Тернопільщині учень жорстоко знущався із вчительки (відео)

17.11.2020, 11:53
89314

У селі Борщівка Тернопільської області жертвою булінгу з боку восьмикласника стала викладачка української мови та літератури.

Читайте також: У школах України хочуть заборонити телефони

Відповідна скарга надійшла в ювенальну поліцію від директора школи, йдеться в сюжеті “ТСН.Ранок” від 17 листопада. На жодні зауваження та попередження педколективу підліток не реагував.

За інформацією журналістів, директор навчального закладу і вчителька коментувати ситуацію відмовилися.

На матір малолітнього правопорушника склали протокол, повідомив керівник відділу ювенальної превенції ГУ Національної поліції України в Тернопільській області Петро Тихий.

Якщо правоохоронці доведуть провину восьмикласника, його візьмуть на профілактичний облік, а батьків зобов’яжуть заплатити штраф у сумі 1,7 тис. гривень.

Перше в Хмельницькій області рішення про притягнення до відповідальності школяра за булінг вчителя було ухвалено 28 лютого 2020 року Нетішинським міським судом. За повідомленням пресслужби Національної поліції, старшокласник систематично ображав і здійснював психологічний тиск на викладача. Підлітка визнали винним у скоєнні адміністративного правопорушення. Суд зобов’язав його матір оплатити штраф у розмірі 850 грн.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com