У “Слузі народу” повідомили, які закони приймуть в першу чергу

30.07.2019, 22:10
35204

Наразі новообрані депутати уже в перший місяць роботи планують зняти з себе недоторканність та прийняти закон про зміну територіального устрою. Про це у коментарі ″Оbozrevatel″ заявив новообраний депутат від партії Зеленського Віталій Безгін.

Читайте також: Освітній інтенсив: як Київська школа економіки навчатиме партію “Слуга народу”

Безгін нагадав, що деякі невідкладні законопроекти, які президент Володимир Зеленський подавав ще в попередню Раду, так і не були проголосовані.

″Це стосується, наприклад, процедури імпічменту президента″, – уточнив політик.

На питання, які ще законопроекти від глави держави можуть бути внесені і розглянуті Радою в перший же тиждень, Безгін відповів:

″Зараз цей список напрацьовується. Я думаю, він стане публічним протягом найближчих тижнів. Там йде активна робота, і не тільки з питань недоторканності і контролю над депутатською діяльністю. Вона стосується і економічного блоку. З цього боку буде подача дуже невідкладних і термінових законопроектів″.

Представник президентської партії не виключив, що з імовірністю ″50 на 50″ вже в перший тиждень народні обранці знімуть з себе недоторканність. Однак це може статися і пізніше – наприклад, протягом першого місяця.

″Ми будемо над цим працювати. Щоб зробити це якомога швидше. Це один з пріоритетів, і це буде відбуватися найближчим часом″, – запевнив Безгін.

Читайте також: “Слуга народу” оскаржуватиме перемогу Балоги по 69-му окрузі

Він додав, що в перший місяць роботи (у вересні) депутати також планують розглянути проект Закону про засади адміністративно-територіального устрою України і законопроект про столицю.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com