У соцмережах відреагували на рішення не відправляти MARUV на Євробачення

26.02.2019, 09:12
13808

У соцмережах користувачі активно коментують рішення НСТУ заборонити MARUV виступати від України на Євробаченні.

Читайте також: MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні

Юзери Інтернету обговорюють рішення НСТУ не відправляти MARUV на конкурс Євробачення від України у Тель-Авів. Серед дискурсантів є як відомі люди, так і звичайні користувачі. Співак Потап, наприклад, записав цілий трек, у якому підтримав MARUV та засудив такий крок НСТУ: “Конкурс Євробачення у нас помер”, – заявив шоумен.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

#maruv#eurovision

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Сама реакція співачки була також доволі неоднозначна. Напередодні вона дала закулісне інтерв’ю, у якому знову наголосила на своїй зручній позиції, що “музика поза політикою”, “а воювати за мир це те саме, що тр**атись за цноту”.

Ольга Правденко: Ну от, вже пишуть, що не представлятиме і від цього якось ще печальніше. Нащо тоді влаштовувати це голосування й не продумувати умови та чіткі вимоги до артистів наперед?

Блогер Олександр Білинський вважає, що представники держтелерадіокомпанії відверто плюють на думку глядачів. “Ох, скільки людей хоче жити в країні, де в ручному режимі будуть визначати, хто гідний, а хто ні. Де принципи демократії виносяться за дужки, прикриваючись політичною доцільністю, військовим часом і бажанням вислужитися. Часом навіть незрозуміло перед ким”.

Нагадаємо, що НСТУ прокоментував такий крок: “Ситуація, яка склалася навколо нацвідбору цього року, має ознаки політизації. Суспільний резонанс, спроби тиску з боку політичних сил, втручання в дискусію культурних діячів та інформаційних структур країни-агресора фактично спричинили політизацію результатів національного відбору. Суспільний мовник також вбачає в цій ситуації небезпеку ескалації розколу українського суспільства”

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com