ГПУ змінила прокурорів у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк

3.10.2019, 14:12
45125

У Генпрокуратурі змінили процесуальних керівників у кримінальній справі щодо вбивства  херсонської активістки Катерини Гандзюк. Вони вже оновили план  розслідування у кримінальному провадженні. Про це йдеться на сайті ГПУ.

Читайте також: Луценко заявив, що СБУ приховує матеріали справи вбивства Каті Гандзюк

Як повідомляється, склад прокурорів змінили після оперативної наради в ГПУ, на якій звітували, у якому стані перебуває справа щодо вбивства Гандзюк.

“За результатами оперативної наради у Генеральній прокуратурі про стан досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, які спричинили її смерть. 30 вересня 2019 року було замінено групу прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у зазначених провадженнях. Зараз новоствореною групою прокурорів оновлено план досудового розслідування за цими кримінальними провадженнями”, − повідомили у відомстві.

Наразі слідчі дії тривають. Досудове розслідування веде Головне слідче управління СБУ.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні стався напад на активістку Катерину Гандзюк. Нападник чекав жертву біля під’їзду і хлюпнув на дівчину концентрованою сірчаною кислотою. Жінка отримала опіки 30% тіла. Від отриманих опіків Катерина померла 4 листопада. Її справу одразу ж перекваліфікували на закінчене умисне вбивство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com