У справі Зайцевої випливли скандальні подробиці

12.09.2018, 12:22
4170

Підозрюваній у справі про смертельне ДТП у Харкові Олені Зайцевій після аварії не провели належний огляд. Зокрема, вона не пройшла перевірку необхідними методами на визначення наркотичного та алкогольного сп’яніння.

Про це заявили на засіданні Київського районного суду м Харкова 11 вересня, пише Media Port. Так, нарколог Олена Федірко, яка проводила експертизу після аварії, не перевірила належним чином Зайцеву і не склала вчасно акт з результатами. Про це, за словами захисту підозрюваної, свідчать відеозаписи огляду.

“У нас є підстави вважати, що Федірко відсутня з тієї причини, що на місці огляду вона ще не усвідомлювала, який резонанс, і на той момент ніякий акт вона не писала”, – заявив новий адвокат Зайцевої Євген Мельниченко.

Він зазначив, що до таких висновків він дійшов після перегляду відеозаписів з місця ДТП. Також він звернув увагу, що акт про проведення експертизи вже з’явився пізніше, а не було складено на місці.

Крім цього, у виданні звернули увагу, що під час своєї промови Мельниченко дав неоднозначний натяк щодо другого підозрюваного, водія Volkswagen Геннадія Дронова, з яким і зіткнулося авто Зайцевої.

“У мене є й інші відеозаписи, я думаю, ми до цього ще дійдемо, якщо буде треба, там повністю, як забирали аналізи, хто як себе поводив, чи скаржився хтось на якісь травми відразу після ДТП, а потім одягав корсет через пару тижнів … Це все є на відео”, – запевнив адвокат суддю.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com