У США чоловіки намагалися напоїти пивом алігатора (відео)

13.10.2019, 19:51
46871

В американському штаті Флорида двоє чоловіків були заарештовані після того, як спіймали дитинча алігатора і намагалися пригостити його пивом. Про це напередодні повідомив Newsweek.

Читайте також: У США вимагають розслідувати справу про зв’язки Клінтон з Україною під час виборів 2016 року

Зазначається, що інцидент стався на цьому тижні в містечку Палм-Сіті, розташованому в гирлі річки Сент-Люсі. Двоє чоловіків – 27-річний Тімоті Кепці і 22-річний Ноа Осборн – побачили маленького крокодила на узбіччі дорозі і зловили його голими руками.

Потім один з них почав провокувати рептилію, розмахуючи рукою, а коли алігатор роззявив пащу, спробував залити туди пиво. Весь інцидент був знятий на відео.

Крокодил почав поводитися ще більш агресивно, після чого чоловіки, за їхніми словами, відпустили тварину. Чого саме вони намагалися домогтися своїми діями, пояснити правоохоронцям вони так і не змогли. При цьому запевнили, що самі вони не були сильно п’яні і випили “лише пару пляшок”.

Хоча в результаті події ніхто не постраждав, чоловіки були заарештовані і в той же день випущені під заставу в $5 тис. І $2,5 тис. відповідно. Справа в тому, що спроби зловити алігатора у Флориді караються законом.

“Ніхто не має права навмисно вбивати, наносити каліцтва, заволодівати або іншим чином ловити алігатора або іншого представника загону крокодилів”, – говорить місцевий закон.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com