У США вимагають розслідувати справу про зв’язки Клінтон з Україною під час виборів 2016 року

1.10.2019, 11:11
44695

У США назріває новий скандал, пов’язаний із Україною. Два сенатори-республіканці вимагають від міністра юстиції та генпрокурора розпочати розслідування щодо зв’язків між штабом колишньої кандидатки в президенти США від демократів Гіларі Клінтон та тодішньою українською владою (часи президентства Петра Порошенка).

Читайте також: Помпео був присутній під час скандальної розмови Трампа з Зеленським – ЗМІ

Лист-вимогу підписали Чак Граслі та Рон Джонсон. Лист датований 27 вересня, оприлюднили його 30 вересня. Про це пише Politico.

“Міністерство юстиції ще не поінформувало Конгрес і американську громадськість про те, чи почало воно розслідування зв’язків і координації між урядом України та особами, пов’язаними з передвиборчим штабом Гіларі Клінтон або Національним комітетом Демократичної партії. Не слід ігнорувати спроби України за підтримки американської політичної партії втрутитися у вибори 2016 року (в США)”, – ідеться в листі.

Адміністрація президента США Дональда Трампа розпочала вивчати записи на електронних поштах теперішніх та колишніх посадових осіб Державного департаменту США, з яких були надіслані листи на приватну електронку Гіларі Клінтон, суперниці Трампа на президентських виборах 2016 року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com