У Сумах на школяра впала віконна рама

16.09.2020, 14:32
84277

У Сумах школяр молодших класів постраждав через віконну раму, яка впала на нього прямо під час уроку. Дитина отримала страшні рвані рани та ледь не позбулася життя.

Читайте також: На Житомирщині з водойми дістали труп чоловіка зі зв’язаними руками

Про подію повідомила мама постраждалого школяра Поліна Ріман на своїй сторінці в Facebook. Жінка опублікувала фотографії та повідомила, що рама звалилася на її сина прямо під час уроку фізкультури.

“Звичайний урок фізкультури в сумській загальноосвітній школі. Як вберегти своїх дітей від різаних ран, вікон, що падають на голови, відправляючи щодня дитину в школу?” – обурюється мама школяра.

Відомо, що інцидент стався в навчальному закладі “Барвінок”, де знаходяться молодші класи загальноосвітньої школи №4. На уроці фізкультури на дитину впала стара і важка віконна рама з металевими ґратами. Хлопчик дивом залишився цілий, але отримав рвані рани на шиї та потилиці. В коментарях відзначають, що постраждало двоє дітей.

На фото видно, що вікна навчального закладу, а також віконні рами знаходяться в жалюгідному стані й несуть небезпеку для дітей. Батьки школярів готують колективне звернення до керівництва школи та управління освіти через цей інцидент.

У Сумах на учня під час уроку впала віконна рама: у дитини страшні раниУ Сумах на учня під час уроку впала віконна рама: у дитини страшні раниУ Сумах на учня під час уроку впала віконна рама: у дитини страшні рани

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com