У Сумах посилюють карантин: 100-відсотковий масковий режим, перевірки та закриття підприємств у разі порушень (відео)

8.10.2020, 13:32
86127

У Сумах посилюють карантин – вводиться “100-відсотковий масковий режим”, буде проведена дезінфекція та обмежені масові заходи.

Читайте також: МОЗ створило для дітей комікси про коронавірус (фото)

Так вирішила комісія з питань ТЕБ ​​та НС, заявив мер міста Олександр Лисенко у Facebook в четвер, 8 жовтня, передає Кореспондент.

За ловами Лисенка, після обіду відбудеться засідання виконкому, на якому ухвалять рішення про 100-відсотковий обов’язковий масковий режим на території Сум. Також буде обмежено проведення масових заходів; збільшено кількість груп, які перевірятимуть роботу закладів харчування та відпочинку всіх форм власності і транспорт. Кількість таких груп зросте в 10 разів – з 3 до 30.

Крім того, заклади закриватимуть в разі системних порушень (більше трьох разів).

Комісія також вважає за необхідне проведення в триденний термін, починаючи з 12 жовтня, дезінфекції місць загального користування в житлових будинках (далі – згідно із затвердженими графіками) і на підприємствах, установах і організаціях незалежно від форм власності та підпорядкування.

Уже з 8 жовтня пропонується обмежити прийом і обслуговування фізичних та юридичних осіб суб’єктами господарювання, установами, які забезпечують життєдіяльність міста.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com