Українські зірки “розважали” російського депутата (відео)

12.02.2019, 20:10
11661

Українських співаків Світлану Лободу та Івана Дорна помітили на розкішній вечірці російського чиновника.

Читайте також: Лобода влаштувала скандал в аеропорту

Ідеться про члена російської Ради Федерацій з бюджету і фінансових ринків та сенатора Тульської області Дмитра Савельєва. Гучна вечірка була на честь 45-річного ювілею його дружини Ольги. Вона заспівала дуетом з Іваном Дорном. Пізніше це відео було видалено, але в мережі залишилися копії, повідомила Газета. ru, передає “Gazeta. ua”.

У кінці ролика видно, як сенатор Савельєв розрізає на сцені великий святковий торт. Пізніше це відео було видалено, але в мережі залишилися копії.

Сцену Дорн та Лобода поділили з російським співаком Дімою Біланом.

Гулянку назвали “Колір настрою червоний”. Іменинниця 5 разів змінювала свої наряди, і вони всі були червоного кольору. За інформацією російських ЗМІ, гулянка обійшлася політику в 10 млн рублів (4,1 млн грн). Така велика сума вимальовується з гонорарів популярних виконавців і з вартості оренди залу: вечірка проходила в селищі Барвиха неподалік від Рубльово-Успенського шосе у бенкетнему холі Barvikha luxury village.

“Світлана Лобода бере за один виступ близько 3,7 млн рублів (1,5 млн грн), Діма Білан – 2,2 млн рублів (900 тисяч грн). Що стосується Дорна, то ціна на його послуги коливається від 1,5 до 3 млн рублів (600 тисяч – 1,2 млн грн)”, – пише видання.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com