У Тернополі відмовляються посилювати карантин

4.09.2020, 16:11
83285

З понеділка, 7 вересня, в Тернополі не збираються посилювати карантин – все буде працювати в звичайному режимі, незважаючи на внесення міста в “червону зону” через погіршення ситуації з COVID-19.

Читайте також: Усі медики, які працюють з хворими на COVID-19, отримують 300% доплати – Степанов

Зміниться лише те, що по місту їздитимуть так звані спецрейси, які будуть перевозити місцевих жителів за наявності довідки або іншого документа з місця роботи. Відповідне рішення прийняли під час засідання міського оперативного штабу з протидії поширення коронавірусної інфекції, передає Цензор.НЕТ.

Школи так само продовжать роботу.

“Ми зберігаємо всю мережу транспорту, всі транспортні засоби будуть їздити з табличками – “Спецрейс”. Також ми не закриваємо школи і садки, вони і надалі будуть працювати в штатному режимі”, – заявив міський голова Сергій Надал.

Надал поцікавився, як правоохоронці будуть штрафувати дітей, які йдуть до школи.

Згідно останнім оновленням карантинного зонування за 3 вересня, Тернопіль потрапив до “червоної зони”. У цій зоні заборонено роботу громадського транспорту, закриваються навчальні заклади, в тому числі дошкільні та школи. Дозволяється тільки висадка пасажирів з транспорту, який курсує транзитом, і з міжобласного транспорту. Раніше міський голова Тернополя Сергій Надал заразився коронавірусом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com