У Тіни Кароль прокоментували скандал із агітацією за “Опоблок”

14.07.2019, 09:17
33008

У Бахмуті на Донеччині роздавали скандальні листівки із запрошенням на концерт популярних українських зірок Тіни Кароль, Наталії Могилевської та Дяди Жори. А сам скандал полягає у тому, що на захід людей запрошує кандидат від “Опозиційної платформи – За Життя” Федір Христенко.

Читайте також: Тіна Кароль, Дядя Жора та Могилевська виступлять на концерті команди Медведчука

Сам концерт заплановано на 18:00 14 липня та він має відбутися на центральній площі міста – тут вже, зокрема, розібрали плитку, аби згодом поставити сцену.

Зауважимо, що концерт цілком видається агітаційним, оскільки на цьому ж окрузі від “Опозиційного блоку” балотується колишній “регіонал” Дмитро Рева. До слова, він є сином мера Бахмута Олексія Реви.

Поки на скандал з’явилася реакція лише представників Тіни Кароль. Як наголосила PR-менеджер співачки Павло Орлов, вона участь у агітаційному концерті в Бахмуті не братиме, пише Укрінформ.

“Прес-служба Тіни Кароль спростовує інформацію про виступ співачки в агітаційному концерті у Бахмуті. Її ім’я на агітаційних листівках з’явилося без згоди співачки. Виступ Тіни Кароль у Бахмуті не відбудеться”, – заявив він.

Читайте також: Без бюстгалтера: Тіна Кароль продемонструвала сексуальний лук (фото)

Як підкреслили у комітеті виборців України, концерти та розважальні шоу як форма ведення передвиборної агітації останнім часом набули масовості і у мажоритарних округах, так і у загальнодержавному рівні. За словами генерального директора КВУ Олексія Кошеля, часто кандидати та представники штабів прямо вказують, що такі концерти й шоу є агітацією. Як приклад він навів “передвиборчий тур” Аграрної партії, за яку агітують виконавці Михайло Поплавській (йде на вибори від цієї політсили) та Олег Винник.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com