У трильйон гривень оцінили експерти збитки українській природі від дії окупантів

1.09.2022, 22:01
126742

Ситуація в Україні за ланцюжком завдає колосальних збитків усьому світу.

Читайте також: “Батальйон Монако”: ДБР готує екстрадицію елітного “біженця”, підозрюваного у розтраті коштів

За шість місяців повномасштабної війни – рашистські війська натворили лиха не лише з людським життям мирних українців, з інфраструктурою населених пунктів, але і з нашою природою, йдеться в ТСН.

На сьогодні у грошах – це майже один трильйон гривень збитків, завдані орками, підрахували у Міністерстві захисту довкілля та природних ресурів.

Експерти вже встановили понад дві тисячі ціленаправлених випадків знищення живої природи рашистами. І це не лише вибухи снарядів із забороненими хімічними речовинами, а і зумисні підпали лісів, нафтобаз, обстріли Запорізької атомної станції та забруднення хімікатами річок. Експерти із довкілля, навіть під час обстрілів, намагаються там, де можна, усіляко запобігти і зупинити нищення природи.

«Природа не має кордонів і сьогодні забруднюючи атмосферне повітря, водні ресурси, ґрунти в Україні росіяни за ланцюжком завдають колосальних збитків усьому світу. За новими підрахунками сума збитків вже становить понад 962 мільярди гривень, тобто майже один трильйон гривень. І розрахунки продовжуються», – каже міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com