У центрі Миколаєва раптово розвівся міст через річку, заблокувавши рух транспорту (фото, відео)

3.07.2020, 10:11
77220

У центрі Миколаєва близько 5-ї години ранку в п’ятницю почала самовільно підніматися розвідна частина мосту через річку Інгул.

Читайте також: У Мелітополі автомобіль збив двох пішоходів, один із них загинув

Як повідомляє УНІАН з посиланням на місцеве видання, в результаті рух транспорту по мосту став неможливим. Цей міст з’єднує центр міста та кілька спальних мікрорайонів, а також є частиною автомобільної дороги в бік Києва та низки міст.

“В даний час розвідна частина мосту піднялася на висоту більше трьох метрів і продовжує повільно підійматися. Поліція повністю перекрила рух з обох боків мосту. На місці чергують співробітники ГУ ДСНС України в Миколаївській області. Що робити з мостом поки ніхто не знає”, – пише видання.

На в’їздах до міста з декількох сторін поліція почала переправляти транзитний транспорт в об’їзд або ж не пропускає його.

Пізніше видання повідомило, що о 6:15 на міст прибула бригада співробітників КП “ЕЛУ автодоріг” та опустила розвідну частину на місце, однак рух транспорту поки що не відкрито – фахівці з’ясовують причину. Попри те, що міст звели, він все одно починає самостійно підійматися.


Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com