У ТЦК пропонували “викуп”: футболіст розповів, як потрапив на фронт

11.04.2024, 11:01
157141

Український футболіст Микола Стеценко потрапив до Територіального центру комплектування, коли приїхав в Одесу підписувати новий контракт із місцевим клубом “Реал Фарма”. У військкоматі представникам клубу пропонували “викупити” футболіста.

Читайте також: У Києві попрощалися з 16-річним юнаком, який загинув біля фунікулера через конфлікт з працівником УДО (фото)

Про це він сам розповів в інтерв’ю виданню “Український футбол”.

За словами футболіста, представники ТЦК підійшли до нього на вулиці Одеси, куди він приїхав із Києва для підписання контракту, запросили пройти у військкомат і звідти уже не випустили.

“Я пройшов медкомісію і за два дні мене відправили в учебку. Я не дійшов кілометр до стадіону, коли мене забрали”, – розповів він.

Микола Стеценко зауважив, що представники клубу намагалися переконати ТЦК не відправляти футболіста, який не служив у війську, на фронт, але безуспішно.

“Військком Малиновського РТЦК В’ячеслав Кушнеров, якого потім спіймали на хабарях і через місяць звільнили, поставив фантастичну умову. Він сказав купити 4 пікапи і тоді мене відпустять. Вони коштують понад 20 тисяч доларів. Така сума була непідйомною для мене і клубу”, – зауважив він.

За словами Стеценка, після 5 тижнів навчання його відправили до фронтових підрозділів — спершу під Авдіївку, а тепер на Запорізький напрямок, недалеко від Роботиного.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com