У Туреччині пояснили, як локдаун відобразиться на туристах

28.12.2020, 16:53
92152

Влада Туреччини ухвалила рішення запровадити в країні локдаун із 31 грудня до 5 січня, проте іноземних туристів його заборони не стосуватимуться.

Читайте також: У Житомирській області затримали мікроавтобус із 700 кг бурштину

Про це повідомляється у відповіді посольства країни на запит OBOZREVATEL. Обмежувальні заходи вводяться в країні для стримування коронавірусної інфекції.

“До уваги громадян України, які перебувають або збираються відвідати Туреччину з туристичною метою! Згідно з інформацією, отриманою від міністерства культури та туризму Турецької Республіки, заборона виходу на вулицю, запроваджена в контексті додаткових заходів боротьби з розповсюдженням коронавірусу, не розповсюджується на іноземних туристів, які тимчасово перебувають на території Туреччини”, – зазначено в документі.

Попри зростання кількості хворих на коронавірус, у країні не посилювали правила в’їзду для українських туристів. Ситуацію з інфекцією тут планували взяти під контроль уже в грудні. Також свою роль має відіграти вакцинація, наголосили в турецькому уряді.

До того ж у Туреччині діє програма безпечного туризму, яка добре спрацювала під час пандемії. Протягом усього туристичного сезону готелі країни регулярно перевіряли, вони мали відповідати правилам карантинних обмежень. Приміщення, де не забезпечували туристів усіма необхідними заходами безпеки, не відкривалися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com