У Вінниці жінка народила на вулиці під пологовим будинком: причина

11.07.2020, 14:49
78002

У Вінниці місцева мешканка народила немовля на вулиці під пологовим будинком через закриття закладу на дезінфекцію. Пологи приймав чоловік вагітної. Про це повідомляють “Подробиці“.

Читайте також: Повідомили, чи виявили COVID-19 у малюка, матір якого померла після пологів на Волині

“Почалися перейми… Ми взяли сумки і були готові. Поїхали в пологовий будинок спокійно і цілеспрямовано, за третьою дитиною. Чоловік вивантажив сумки і поставив на стіл, що стояв при вході. Я дзвоню, стукаю і ніхто не відповідає… Я кажу чоловікові: вже все, вже сильно прихоплює”, – розповіла Олена.

Після цього чоловік побіг у гінекологічне відділення та почав стукати у двері. Через деякий час у нього запитали, що він хоче. Однак, на фразу “у мене народжує дружина”, тоді ще майбутньому батьку відповіли, що пологовий будинок зачинений на дезінфекцію у зв’язку з коронавірусом.

У зв’язку із цим жінці довелося лягати на стіл, який знаходився на вулиці, і народжувати на місці, перед пологовим будинком. До слова, під час пологів лікарі не вийшли до вагітної.

Читайте також: На Івано-Франківщині закрили пологовий будинок через коронавірус у 14 медиків

“Я кричу: люди, я народжую… Сказала чоловікові, щоб приймав пологи… Вийшла голова, перейми тривають, але дитина не виходить. Ця дитина вже червоніла, синіла і чорніла. Чоловік бере за плече й дістає дитину. Але якщо б він розгубився, то маля вже не було б”, – зізналася мама.

За словами жінки, медсестри з гінекологічного відділення вже вийшли тоді, коли Олена народила. Зокрема, медики запитали у жінки, чому вона приїхала у зачинений пологовий будинок. На що Олена відповіла, що ніяких повідомлень про його закриття не отримувала.

“Вони переклали мене ще через 10 хвилин на каталку. Не могли відкрити двері і зміркувати, куди мене везти. Навіть просили чоловіка вирвати замок у пологову кімнату”, – додала жінка.

За її словами, після пологів вона не телефонувала своєму лікарю, щоб розібратися з ситуацією. Мати зазначила: “Дитина здорова і це найголовніше. Ми вже не хочемо ніяких розборок”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com