У ЄС можуть скасувати санкції проти Януковича

11.07.2019, 16:14
32706

Суд Європейського Союзу найближчим часом може винести рішення про анулювання санкцій відносно екс-президента України Віктора Януковича і його оточення, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Ющенка підозрюють у змові з Януковичем

″Найближчим часом Судом Європейського Союзу можуть бути винесені рішення за позовами В. Януковича, О. Янукович (син Януковича Олександр), О. Клименко (екс-глава Міндоходів Олександр Клименко), С. Арбузова (колишній перший віце-прем’єр Сергій Арбузов), В. Пшонки, А. Пшонки (екс-генпрокурор Віктор Пшонка та його син Артем) і А. Клюєва (екс-глава адміністрації Януковича Андрій Клюєв) про скасування санкцій ЄС, продовження яких здійснювалося Радою ЄС протягом 2016 – 2018 рр.″ , – написала Сарган.

У той же час, вона підкреслила: рішення суду Євросоюзу ніяк ″не вплине на хід розслідувань щодо згаданих осіб, які здійснюються правоохоронними органами України″.

У Генпрокуратурі також зазначили, що діючі санкції ЄС щодо 12 колишніх українських чиновників і їх найближчого оточення були продовжені в березні 2019 року і залишаться чинними.

″За результатами судових рішень і їх аналізу буде більш докладна інформація″, – підсумувала Сарган.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com