У західній пресі назвали п’ять основних помилок Трампа за період президентства

18.07.2019, 15:50
33569

The Washington Post спробувала назвати п’ять найнижчих точок за час президентства Дональда Трампа. Відзначається, що мова йде події або заяви, які відносяться до часу, коли Дональд Трамп був главою Сполучених Штатів, передає УНІАН.

Читайте також: У Зеленського пояснили, від чого залежить дата зустрічі із Трампом у США

На п’ятій сходинці опинився недавній інцидент, коли американський президент запропонував жінкам-демократам з Конгресу, “які спочатку були вихідцями з країн, уряди яких є повною і тотальною катастрофою”, повернутися назад на батьківщину і допомогти своїм державам. Підкреслюється, що його слова були “невиправданим расизмом”.

На четвертій сходинці знаходиться заява Трампа, в якій він зізнався, що «закохався» в північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

Третій епізод пов’язаний з висловлюваннями американського лідера про Пуерто-Ріко. Коли острів боровся з наслідками урагану “Марія”, Трамп назвав місцевих жителів ледачими і заявив, вони хочуть, щоб все зробили за них.

Другу сходинку займає коментар Трампа після сплеску насильства в Шарлотсвіллі. Після події Трамп заявив, що з обох боків були “дуже хороші люди”.

Читайте також: Вибори у США: рейтинг Трампа невпинно росте

На першій сходинці знаходиться політика щодо поділу мексиканських дітей, яку проводила адміністрація президента США, хоча він “збрехав”, заявивши, що вона була нав’язана демократами. На думку автора матеріалу, найжахливішим у цьому переліку є те, що всі ці події відбулися всього за 2,5 роки президентства Трампа.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com