У Запоріжжі колишній коп готував теракт

14.11.2019, 23:19
52261

Колишнього співробітника поліції, який готував теракт спільно з представником так званої “ДНР”, засудили до 8 років 3 місяців позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури в Запорізькій області .

Читайте також: Удар ножем в серце: у Запоріжжі невідомі напали на місцеву активістку

″Прокуратурою Запорізької області забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення в суді обвинувального акта стосовно колишнього працівника поліції за фактом сприяння діяльності терористичної організації, підготовки терористичного акту на території Запорізької області та незаконного зберігання боєприпасів″, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, обвинувачений з використанням мобільного зв’язку передавав представнику “ДНР” інформацію про переміщення живої сили і техніки Збройних сил України, готував спільно з представником “ДНР” терористичний акт на території Запорізької області і незаконно зберігав 2 гранати і більше 300 патронів колібру 5.45, 7.62 і 9 мм.

Суд, враховуючи надані стороною обвинувачення докази, постановив у цій справі обвинувальний вирок, який набрав законної сили.

Дії засудженого кваліфіковані за ч. 1 ст. 258-3 (інше сприяння діяльності терористичної організації), ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 258 (готування до терористичного акту, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 263 КК України (придбання, зберігання боєприпасів без передбаченого законом дозволу). Зловмисник засуджений до 8 років 3 місяців позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com