У Запоріжжі спіймали співробітницю банку, яка заволоділа коштами клієнтів на суму 2 млн грн

26.02.2019, 10:14
13813

Запорізька прокуратура відкрила кримінальне провадження проти працівниці банку, яка привласнила гроші клієнтів на суму 2 мільйони гривень.

Читайте також: Майже 50% українців не могли найти кошти для стаціонарного лікування

Прокуратурою Запорізької області здійснила процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно колишньої працівниці банківської установи, яка привласнила грошові кошти з рахунків клієнтів банку.

Під час досудового розслідування встановлено, що протягом 2015-2016 років колишня співробітниця банку підробляла платіжні документи та перераховувала гроші 8 клієнтів на свої картки. Загальна сума становила понад 2 мільйонів гривень.

Колишній співробітниці банку повідомлено про підозру у шахрайстві, привласненні чужого майна, підробці документів на переказ, несанкціонованій зміні інформації, яка обробляється в автоматизованій системі, а також підробленні та використанні підроблених офіційних документів (ч.ч.1, 2 ст.190, ч.ч.3,4,5 ст.191, ч.ч.1, 2, ст.200, ч.ч. 1, 3, ст. 362, ч.ч. 2, 3, 4 ст. 358 КК України).

За результатами розслідування у вказаному кримінальному провадженні процесуальним керівником затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишньої співробітниці відділення банку, викритої у заволодінні коштами клієнтів, повідомляє прес-служба Запорізької прокуратури.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com