У Зеленського назвали, як вирішити “проблему РФ”

28.11.2023, 17:32
150517

Фундаментально розв’язати “проблему РФ” та “обнулити” її вплив на глобальні правила дозволить лише асиметричний, технологічний тип контрвійни.

Читайте також: У Києві засудили ще одного бойовика, який добровільно воював на боці ворога: як його покарали

Про це радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк написав у Мережі.

Лише асиметричний, технологічний тип контр/війни дасть змогу фундаментально розв’язати “проблему Рф” й остаточно обнулити її вплив на глобальні правила”, – наголосив радник голови ОП.

Він уточнив, що перш за все необхідне інформаційне ігнорування Росії. Слід надавати менше уваги словам країни-агресорки, особливо проросійському інформаційному лобі на зовнішніх ринках.

“Усі інформаційні ініціативи Рф спрямовані лише на заморожування війни в Україні та масштабування інших конфліктів…” – зазначив Подоляк.

По-друге, за його словами, обов’язкові потужні технологічні рішення: “Спільні інвестиції. Збільшення кількості та розширення опцій вибору. Дрони, РЕБи, ракети…”

“По/третє, гнучкі санкції та превентивна замісна робота щодо третіх країн/приватних компаній, які дають Рф змогу досі уникати санкцій та отримувати ресурс для нескінченного прихованого рекрутингу “живої сили” й “мілітарної” економіки…” – резюмував радник голови президентського офісу.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com