У Житомирській області вчительку оштрафували за оголене фото у вайбер-групі

28.05.2020, 10:31
73781

У Попільнянському районі Житомирської області вчительку однієї з сільських шкіл оштрафували за оприлюднене у вайбер-групі фото в оголеному вигляді.

Читайте також: Взяла в мами гроші, бо хотіла допомогти: на Хмельниччині дитина загинула жахливою смертю через шахраїв (відео)

Постанова Попільнянського районного суду щодо вказаної справи про адмінправопорушення (дрібне хуліганство) була оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень 22 травня, пише Главком.

Жінка пояснила, що фото у групу “закинула” випадково.

“09 квітня 2020 року о 00:00 годині Особа_1 вчинила дрібне хуліганство, а саме: виставила у спільну групу “вайбер” села Макарівка своє оголене фото. В судовому засіданні особа, що притягається до адміністративної відповідальності, винність в скоєному правопорушенні, передбаченому статтею 173 КУпАП, визнала та пояснила, що дане фото хотіла направити для своєї дочки з метою отримання консультації у лікаря, щодо проведення медичного втручання”, – йдеться у матеріалах суду.

Обставиною, що пом’якшує відповідальність вчительки, стало її щире розкаяння.

Суд постановив “визнати Особа_1 (…) винною у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого статтею 173КУпАП і накласти на неї адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривень 00 копійок (виділено редакцією)”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com