Угорщина підвищила боєготовність своєї армії: деталі

14.07.2022, 18:03
123883

На тлі війни Росії проти України Угорщина підвищила боєготовність своїх Збройних сил. Так, на всій території держави відбуватимуться навчання з використанням зброї і пов’язаних з нею пересуванням військ.

Читайте також: Окупанти завдали ракетних ударів по Краматорську – мер міста

Таку заяву зробив міністр оборони Угорщини Крістоф Салай-Бобровнічкі, який зауважив, що “у східного сусіда йде війна, яка не припиняється”.

Про це йдеться у повідомленні угорського оборонного відомства.

“Посилення боєготовності Збройних сил торкнеться і армії, солдати будуть інтенсивніше відпрацьовувати своє “основне ремесло”, застосування зброї і пов’язані з нею командні рухи”, – розповів Салай-Бобровнічкі.

Він наголосив, що безпека угорського народу – найважливіше питання для уряду і для нього як міністра оборони.

“У східного сусіда йде війна, яка не припиняється, а нелегальні мігранти, організовані контрабандистами, дедаліагресивніше наступають з півдня. Ми повинні випереджати події”, – додав очільник Міноборони Угорщини, пояснюючи причину свого наказу про підвищення боєготовності Збройних сил.

Салай-Бобровнічкі також сказав, що Угорщина перебуває на боці миру, і очікує, що війна не дійде до її кордону. Проте влада повинна зробити все можливе, щоб підготуватися до війни.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com